Wim's kever

December 2009

 

3 December

 

De achterkant stelde niet veel voor, dit was een fluitje van een Euro. De oude schokbrekers zaten wel goed vast maar je kan er goed bij en met de wielen er af. Ik zag wel dat 1 rubberen stootdop erg beschadigt was, ik weet niet of dit komt door slechte schokdempers maar dat denk ik niet.

 

Klik hier voor meer foto's!

 

7 December

 

Hallo even wat anders, ik had mijn radio en 3 metertjes in een console onder het dashboard zitten. Maar dit bevalt niet want als je bij de zekeringen moet zijn zit dat ding in de weg. Dus wil ik mijn radio in het dashboard kastje bouwen en 3 nieuwe metertjes in een houder onder het dashboard. Maar het binnenwerk van het kastje wilde er niet uit, dus trok het stuk. Ik heb nu bij Retrocarparts uit Cothen een ander binnenwerk gevonden. En bij Gomaxx 3 mooie metertjes 1 oliedruk, 1 olitemp, en 1 toerenteller allen 52 mm witte plaat en blauw licht en niet duur. Als alles binnen is kan ik het inbouwen nu alleen een paar foto's van de puinhoop (dashboard).

 

Klik hier voor meer foto's!

 

12 December

 

De radio zit er in, maar dat viel nog niet mee. Het heeft me een ander binnenkastje gekost. Nu weet ik wel hoe het binnenkastje vast zit, altijd makkelijk om te weten. En het werkt goed je ziet hem niet dus hoeft ook het frontje er niet af. Heb vandaag mijn spullen bij Kaag gehaald dus volgende week weer wat te doen. Volgende keer wielen en treeplanken onder de auto.

 

Klik hier voor meer foto's!

 

 

Terug naar het overzichtt