Wim's kever

Februari 2009

 

16 februari 2009

 

De stoelen er uit en de antie dreun platen van de bodem verwijderd daarna de bodem met Owatrol RLS ingesmeerd. Toen dit droog was de bodem met zwarte verf geschilderd. Verder alle bekleding er uitgehaald en lijm resten verwijderd

 

 

19 februari 2009

 

Vandaag de bestelde onderdelen van Paruzzi ontvangen. Eerst nog een deel van de bodem zwart geverfd. Daarna plastic op de deur geplakt en de deur panelen er op (eerst het raam mechanisme gesmeerd). Het handvat en raamboompje er op en klaar is deur 1. Deur 2 is bijan klaar.

 

 

20 februari 2009

 

De kattenbakbekleding er uit gehaald en daarna alles kaal gekrabt. Er blijken nieuwe binnenspatborden in te zijn gelast. Dit is netjes gedaan, maar het lijkt er op dat ze het daarna niet zo goed hebben behandeld tegen roest. Na een beetje krabben kwam meteen het blanke metaal te voorschijn met hier en daar al wat opervlakkige roest.

 

 

21 februari 2009

 

Verder met het kaal maken van de kattenbak en onder de achterbank. Na het schoonmaken een laagje tectyl er op en daarna een laagje zink spray. Jeroen was ondertussen bezig met zijn grijze kever (benzine slangen e/d). Ik heb de benzine meter vervangen en het dashboard weer in elkaar gezet. Daarna de panelen achter de deur geplaatst, nu zijn de deuren en de panelen naast de achterbank weer klaar.

 

 

24 februari 2009

 

Dinsdag avond de treeplanken er afgehaald en aan de onderkant schoon gemaakt en geschuurd. Daarna buiten op wat kranten de onderkant met body seal spray bespoten. Ook de plaats waar de treeplanken aan de auto zitten afgeplakt en gespoten. Donderdag avond met Jeroen naar Zevenaar geweest om te kijken naar een 2 liter Porsche 914 motor, dit wordt de nieuwe krachtbron van de cabrio! Meer hier over als het allemaal rond is. Als alles mee zit dan wordt er in de loop van volgende week werk van gemaakt. Vrijdag de treeplanken er weer op gezet (en vergeten een foto er van te maken voor dat ik ze er op zette). Ook de kattenbak beplakt met antidreunplaat en de eerste stukjes nieuwe vloerbekleding geplakt. Nu wel foto's gemaakt. Zaterdag verder want zondag gaan we (Jeroen en ik) naar de Superbeetles meeting in Amersfoort. Als het goed is dan ga ik na zondag de motor uitbouwen.

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht