Januari 2010

 

Zaterdag 15 januari

 

Vlak na de APK kwam ik erachter dat mn uitlaat toch wel wat meer lawaai is gaan maken. Op het gevoel heb ik toen een gaatje ontdekt in het uitlaatspruitstuk. Op de terugweg van het KWF zijn we nog gestopt in Vianen om wat te eten. Toen we daar weer wegreden en de snelweg opkwamen had ik het idee dat de uitlaat plots nog meer lawaai begon te maken. Vandaag eens onder de auto te kruipen om te kijken of het gaatje groter was geworden.. En tja.. Wat zal ik zeggen... Bekijk de foto's maar!

 

Dus ook maar eens gekeken wat voor een spruitstuk het nou is en het lijkt een 38 millimeter spaghetti te zijn. De meeste zijn 35 millimeter. Dus moet ik maar eens opzoek naar een nieuw spruitstuk!

 

 

Zaterdag 29 januari

 

Afgelopen donderdag is m'n nieuwe uitlaat binnengekomen bij mn ouders. Vandaag is m'n vader al aan de slag gegaan om de transportlak te verwijderen. Daarna kan alles in de hittebestendige lak. Volgende week wil ik proberen om de uitlaat (en nog 2 goede kachelpotten) te plaatsen. Het is overigens weer een 38mm uitlaat geworden zoals er nu ook onder zit. Alleen wel een ander model demper van Empi er bij.

 

 

 

Kijk ook eens op: www.Superbeetles.nl
 

 

Terug naar VWkever.com

Terug naar boven

Terug naar het overzicht