Januari 2009

 

Maandag 12 januari

 

-- UPDATE 2019 - ik ben niet meer in het bezit van deze standkachel! -- In december had ik de Eberspacher BN2 standkachel uit de 1303 geschroefd. Hij deed namelijk niets, er zaten draden los, etc, etc. Vanavond heb ik de kachel eens uit elkaar gehaald en gekeken wat er allemaal kapot is. Het lijkt er op dat de bedrading nog allemaal goed is, alleen wat losse en kapotte stekkertjes, maar dat kan ik wel fixen (dankzij deze Eberspacher documentatie). Wel moet blijken of de de gloeibougie het nog doet. En tenslotte hangt de thermostaat er los bij en heb ik geen idee hoe die vast heeft gezeten..

 

Met dit projectje ben ik voorlopig dus nog wel bezig. Daarom heb ik op Keversite.nl een apart topic aangemaakt. Klik hier om naar het project topic toe te gaan.

 

Mocht je op een of andere manier kunnen helpen? Neem dan contact op of laat een bericht achter in het bovenstaande topic! In het bijzonder info over hoe de thermostaat vast hoort te zitten is zeer welkom!

 

De standkachel open De standkachel open Het gat waar de thermostaat op een of andere manier in vast moet blijven zitten. De thermostaat die op een of andere manier in het gat moet blijven zitten

 

 

 

 

Kijk ook eens op:


 

 

Terug naar boven

Terug naar het overzicht