December 2009

 

Dinsdag 15 December

 

Vanmorgen toen ik naar het werk ging was de kever flink dichtgevroren. Nadat ik de ruiten had gekrabt kwam ik op het idee om wat foto's te maken van de kever. Die ijssterren op de achterruit zitten trouwens aan de binnenkant!

 

 

 

Donderdag 17 December

 

Na de vrieskou van afgelopen dinsdag, nu sneeuw! De kever hoefde vandaag niet te werken, maar vanmorgen stond hij er zo bij. Onder een flinke laag witte sneeuw.

 

De kever en de Twingo in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw
De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw
De kever in de sneeuw De kever en de Twingo in de sneeuw De kever in de sneeuw    

 

Vrijdag 18 December

 

Gisteren mocht de kever thuisblijven, maar vandaag heb ik hem meegenomen de sneeuw in! Aangezien hij uit Zweden komt zal de sneeuw geen probleem zijn. Nadat ik de dikke lagen vastgevroren sneeuw er vanaf had gehaald was het een kwestie van starten en lopen. Hij had er geen enkel probleem mee dat de sneeuw tot in de motorruimte lag. 's Middags uit het werk nog even een parkeerplaats opgezocht om even te kijken of het lukte om een beetje te driften. En dat lukte goed! Mede dankzij de wat grovere banden achter kon ik heel mooi en gecontroleerd pirouettejes spinnen.

 

De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw
De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw
De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw De kever in de sneeuw Superbeetles in de sneeuw
De kever in de sneeuw Met de kever driften in de sneeuw Met de kever driften in de sneeuw De kever in de sneeuw  

 

Donderdag 29 December

 

Vandaag eens de treeplank aan de bestuurderskant losgehaald om er achter te kijken. Zoals verwacht niet veel roest, wel veel tectyl. Na wat krabben kwam er toch wat roest te voorschijn. Vooral de kriksteun heeft het zwaar gehad. Er is al een keer een reparatie aan gedaan, maar ik denk dat ik deze steun beter niet meer kan gebruiken. Na alles schoon gekrabt te hebben, heb ik alles in de RLS gezet. Op die manier wordt het roesten stopgezet. Daarna nog een mooie laag bodycoating er overheen, maar helaas was ik te snel.. De RLS was nog niet goed droog en is op sommige plekken gaan reageren met de bodycoating (zie laatste foto). Dus nu eerst maar goed laten drogen en dan opnieuw bijwerken..

 

   

 

 

Kijk ook eens op: www.Superbeetles.nl
 

 

Terug naar boven

Terug naar het overzicht