November 2000

Op de regiobijeenkomst heb ik 4 rubbertjes gekocht. Op de foto zie je waar ik die gemonteerd heb. 2 links en 2 rechts.

Zoals je eerder hebt kunnen lezen ben ik mijn achterruitje verloren. In de zomer kon ik nog wel met een stukje plastic rondrijden, maar nu het wat kouder (en natter) word is een stukje hard, doorzichtig, en waterdicht plastic toch wel wat fijner. Daarom hebben we er een stukje plexiglas in gezet. Goed veel kit rondom, zodat het waterdicht aansluit.

hoog50.jpg (365501 bytes)

Voor de koude winterdagen is het fijn als je verwarming een beetje werkt. En vooral als je je voorruit kan verwarmen. Daarom heb ik onder de achterbank dmv een 2 stukjes kachelbuis (zoals ook in het motorcompartiment) de verwarming direct aangesloten op de buisjes die naar de voorkant van de auto gaan. daardoor blaast de verwarming alleen naar de voorruit en verder nergens anders heen.

 

Om de auto nog warmer te krijgen is het ook makkelijk als de ventilator werkt. Na dat ik de ventilator had gedemonteerd bleek dat de propeller niet meer aan de as van het motortje vast zat. Die heb ik vast gelijmd aan het asje. Daarna heb ik ook nog even het motortje gesmeerd, zodat ie niet zo'n jankend lawaai maakt!

hoog51.jpg (161013 bytes)hoog52.jpg (173897 bytes)

 

 

Terug naar boven Terug naar het overzicht