Mei 2000

 

We hebben de kap aan de achterzijde losgehaald zodat we daar goed met roestwerende verf konden schilderen. We zijn ook bezig geweest met de waterpomp voor het ruitensproeiertje. Deze wil nog steeds niet werken. Ik heb ook de hele auto uit gestofzuigd. Hij is nu helemaal schoon van binnen, dus nu kan ik alles zwart maken. Ik heb ook de bijrijders zijde geschilderd met roestwerende verf en daarna zwart gemaakt.

hoog10.jpg (163378 bytes)hoog13.jpg (140015 bytes)

 

 

Ik heb alles waar bekleding heeft gezeten eerst geschilderd met roest werende verf en daarna helemaal zwart gemaakt. Ik heb ook de benzinepomp en het filter tussen de benzinepomp en de benzinetank er onderuitgehaald. ze maakten heel veel lawaai. Ik heb ze goed schoongemaakt met benzine en nu maken ze bijna geen geluid meer. We hebben ook nog een keer naar de remmen gekeken en weer afgesteld want hij blijft slecht remmen. Ik heb ook de wieldoppen en de treedplanken gemonteerd.

 

    digi-03.jpg (17633 bytes) hoog14.jpg (137243 bytes)

Oud                 &               Nieuw

 

Vandaag heb ik m'n verzekeringspapieren thuis gekregen. Dus hij is nu officieel verzekerd. Vandaag hebben we ook meteen even een proefritje gemaakt. Eerst hebben we de banden hard opgepompt, en toen zijn we even de provinciale weg opgegaan. Bij de 50 mile (+/- 80km) begon hij heel erg te schudden, waarschijnlijk komt dit door de slechte banden. We hebben ook even de remmen getest bij hoge snelheid, maar ze remmen niet naar behoren. Ik denk dat ik toch nieuwe remschoenen moet kopen. M'n vader heeft het voor elkaar gekregen om de alarmverlichting weer te laten werken. We zijn ook bezig geweest met de ruitensproei installatie maar hij doet het nog steeds niet. Ik heb ook de achterbank er weer ingezet en de vloerbedekking er weer ingelegd. Zij ziet er zo gelijk een stukje mooier uit! Mijn vader heeft ook de linker spiegel provisorisch in elkaar gezet en er een nieuw spiegelglas in gezet. (net echt)

 

Ik moet alleen nog de sproeier laten werken en de remmen laten remmen, en dan kan hij naar de keuring!

 

Woensdag heb ik een groot aantal rubbers bestelt bij V.O.F. de Keverspecialist. Deze rubbers werden meteen de volgende dag bezorgd. Ik ben donderdag avond meteen begonnen met het monteren van rubbers. Zaterdag heb ik met m'n vader ook nog wat rubbers gemonteerd. Bij de koffer- en motorklep heeft de vorige eigenaar lopen plamuren. Hierdoor waren de profieltjes (waar de rubbers inschuiven) op veel plaatsen dicht geplamuurd. Deze heb ik helemaal weer open zitten krabben. Zogouw het weer een beetje droog weer is, kan ik die plekjes eerst met beschermende verf schilderen, (RLS) laten drogen, en ook daar de rubbers monteren. Helaas heb ik door het slechte weer weinig aan m'n kevertje kunnen werken deze week.

hoog23.jpg (172081 bytes)

Ik heb mezelf ook opgegeven voor de sleuteldag van 17 juni.

 

Terug naar boven Terug naar het overzicht