Juni 2005

 

 

Donderdag 2 juni

 

Ik heb de eerste foto's van de deurpanelen ontvangen van het Kevermagazijn. Je kan het op deze foto's niet zo duidelijk zien, maar het stiksel is oranje.

 

   

 

Maandag 13 juni

 

Ik heb bericht gehad dat het interieur helemaal klaar is. Morgen avond ga ik mn kever ophalen en zal ik wat meer foto's hier neer zetten.

De stoelen met oranje bies De deurpanelen met oranje stiksel
 
De vloerbedekking met oranje stiksel  

Dinsdag 14 juni

 

Vandaag heb ik mn kever opgehaald. Het interieur ziet er erg mooi uit en zit erg strak.

 

 

Zaterdag 18 juni

 

Dit weekend was Budel 2005. Het was dit keer heel mooi weer met temperaturen rond de 30 graden. Het was dan ook erg druk. Helaas bleek tijdens de rondrit dat mn dynamo stuk is en de accu niet meer bijlaadt. Sputter..pang..boem..sputter..sput.....  en toen stonden we stil.... De laatst auto van de stoet was een grote jeep die ons gelukkig terug kon slepen naar het terrein. Daarna hebben we met een startaccu van Volksrepairs de auto kunnen starten, en vreemd genoeg bleef hij lopen tot dat we thuis de snelweg afkwamen. Gelukkig kon mn vader ons toen verder naar huis slepen.

 

Foto's en filmpjes vind je onder de knop evenementen.

 

Zondag 19 juni

 

Vandaag heb ik de dynamo doorgemeten en het lijkt er echt op dat hij kapot is. Ik heb hem ook meteen uitgebouwd wat nog best een rotwerk is. Zie de foto's

     

Zaterdag 25 juni

 

Vandaag hebben we de nieuwe dynamo ingebouwd. Het inbouwen zelf ging redelijk makkelijk, alleen zijn de aansluitingen op de nieuwe dynamo anders dan op de oude en dat was ff een uitzoekwerk.

 

Terug naar boven Terug naar het overzicht