Juni 2001

Luchtinlaat v/d motor aangepast

 

Om de motor wat koelere lucht aan te laten zuigen heb ik het een en ander veranderd. Ik heb op het luchtfilter een buis aangesloten die rechtstreeks naar het rooster in mn spoiler loopt.

 

Snelheidsmeter veranderd

 

In een Amerikaanse kever zit een mijlen teller i.p.v. een kilometer teller. Ik heb al een keer een kilometerteller gekocht, maar dat bleek een verkeert model te zijn!! Nu heb ik het "binnenwerk" van die teller in het "buitenwerk" van mijn ouder teller gedaan. En het past nog ook. Ik heb ook meteen alle lampjes vervangen, en bedrading nagekeken. Natuurlijk had ik de kilometerstand ook van te voren gelijk gezet met de mijlen stand.

 

Motorblok gekocht

 

Ik heb deze maand een 1600 motorblok gekocht die uit een oude SRV auto komt. Het is een 1600 enkelpoorts kever blok. Ik dacht dat er nog wel wat van te maken was, maar het blok zit echt vast. Dus ik ben van plan om dit draaiende gedeelte te ruilen tegen een gereviseerd draaiend gedeelte. Hier alvast wat foto's. Binnenkort meer!

b-blok01.jpg (76772 bytes)b-blok02.jpg (81174 bytes)b-blok03.jpg (78281 bytes)b-blok04.jpg (79039 bytes)

 

Motorblok (vervolg)

 

Ik heb besloten om in iedergeval alle onderdelen van het blok te verkopen. Deze onderdelen zijn nog in een goede staat. Klik op de knop "Te Koop" voor foto's en meer info.

 

Terug naar boven Terug naar het overzicht