Juli 2004

 

Zondag 3 juli

 

Vandaag heb ik mn nieuwe kilometerteller ingebouwd die ik op Budel heb gekocht. Hij gaat tot de 220km en heeft een mooie chrome rand! Verder hebben we de benzinetank ontluchting en het externe oliefilter gemonteerd.

 

Zaterdag 10 juli

 

Vandaag hebben we de kever naar Volksrepairs gebracht voor o.a. de APK. Ze hadden mn nieuwe wielen al liggen, en ow wat zijn ze mooi!!

De laatste foto's voor we nnar VR gingen.

 

 

Zondag 11 juli

 

Vanaf vandaag staat VWkever.com op een nieuwe en snellere webserver.

 

Vrijdag 16 juli

 

Vanmiddag heb ik gehoord dat mn kever APK gekeurd is! Volksrepairs heeft verder ook nog andere werkzaamheden aan mn auto verricht, zoals aandraaien van boutjes :-) monteren van wielen/banden, uitlijnen, etc, etc.. Morgen ga ik hem ophalen en kan ik er sinds lange tijd weer in rijden!

 

Zaterdag 17 juli

 

Vandaag heb ik mn kever op gehaald bij VolksRepairs. Ze hebben er nog wel wat werk en onderdelen in moeten steken, maar hij is nu wel APK gekeurd, getaxeerd, uitgelijnd, uitgebalanceerd, afgesteld en de nieuwe wielen zitten er onder! Hieronder de eerste foto's. Hij is nog lang niet af, maar met die wielen er onder ziet ie er wel heel strak uit! En het was vandaag nog mooi weer ook, dus 's middags zijn ik en Amy meteen maar een stuk gaan rijden!

  De wielen! Lekker het dak open Koplampringen moeten nog op  

 

Zondag 18 juli

 

Het was vandaag niet zulk mooi weer, maar ben toch nog een stukje wezen rijden, dat was leuk tot na dat ik getankt had. Er kwam een hele scherpe benzine lucht de auto in. Bij de eerste parkeerplaats even gestopt en onder de kofferklep gekeken. Het bleek dat de benzine langs de vlotter naar buiten kwam! En niet zo'n beetje ook. De pas zwart gespoten benzinetank begon heel snel blank te worden, de verf droop er gewoon vanaf. Gelukkig kan de oranje verf van de carrosserie beter tegen de benzine, daar was geen schade aan te vinden. Met een slang heb ik wat benzine uit de tank laten lopen en met doeken heb ik alles zoveel mogelijk droog gemaakt. Na voorzichtig naar huis te zijn gereden heb ik de tank verder leeg laten lopen er er uit gehaald. Gelukkig was er ook geen schade onder de tank te zien. Later meer hier over.

 

Zondag 25 juli

 

Afgelopen week heeft mn vader mn benzinetank opnieuw gespoten. Vandaag hebben we hem weer ingebouwd, aangesloten en vol gegooid. Ik heb nu wl een rubber bij de vlotter er tussen gedaan, dus daar kan hij niet meer lekken. Verder heb ik nog wat kleine rubbertjes en dopjes geplaatst. Ook heb ik aan de voorkant hier en daar wat tectyl gespoten. Helaas was het weer eens een regenachtige dag en heb ik niet kunnen rijden.

 

Zaterdag 31 juli / zondag 1 augustus

 

Dit weekend heb ik mn zonnekleppen en koplampringen gemonteerd, omdat het veel te warm was om te sleutelen ben ik de rest van het weekend wezen rijden. Hieronder een paar foto's.

De koplampringen zitten er op.   Nieuwe km-teller

 

Terug naar boven Terug naar het overzicht