Februari 2001

Sinds de aankoop van m'n autoradio had ik al een box van mn slaapkamer achter de achterbank liggen. Daar ging nu de hogetoonspeaker van kapot. Dus er kwam geen fatsoenlijk geluid meer uit de radio. Ik heb de hoedenplank van een stuk MDF gemaakt. Daar 3 rondjes uitgezaagd. Daar 1 basbox, en 2 twee-weg speakers onder gemonteerd. De basbox is van achteren luchtdicht afgesloten.

 

hoog60.jpg (52295 bytes) hoog61.jpg (77879 bytes) hoog66.jpg (90378 bytes) hoog67.jpg (35998 bytes) hoog68.jpg (97457 bytes) hoog69.jpg (71762 bytes)
Eerst heb ik een stuk MDF op maat gezaagd. Toen de gaten er in gemaakt en de speakers er achter geschroefd. Om de basbox zit een luchtdichte bak. Oranje is mooi, maar ik wil er wel nog een Pioneer logootje op. Zo die is klaar! Het logootje heb ik zelf ge-airbrushed. Net echt!

 

Voor de finishing touch heb ik de hoedenplank oranje gespoten. En er een Pioneer logo op gespoten.

 

Een poosje geleden heb ik een brief gestuurd naar Stiftung Automuseum Volkswagen. Ik had 20DM bijgesloten en in de brief m'n chassisnummer vermeld. Nu heb ik een enveloppe terug gekregen met het geboorte certificaat van mijn VW.

 

Klik hier voor het Geboorte Certificaat van mijn kever!

(Opent in nieuw venster!)

 

Wil je een Geboorte Certificaat van jouw VW aanvragen?

 

Stuur dan een briefje met daarin vermeld het chassisnummer van je kever naar:
Stiftung Automuseum Volkswagen
Dieselstrasse 35
D38436 Wolfsburg
Germany
Sluit contant 20DM bij en je krijgt de oorkonde binnen vier weken thuis gestuurd.

 

 

Terug naar boven Terug naar het overzicht