April 2004

 

Zaterdag 17 april

 

Vandaag ben ik verder gegaan met de linker deur. Nu hoef ik alleen nog het rubber om de deuren heen te doen en het scheerraampje te plaatsen. Natuurlijk zullen de ruiten nog wat gesteld moeten worden, maar daarvoor moeten de deuren eerst in de auto gehangen worden.

 

Maandag 19 en woensdag 21 april

 

Ik heb de rubbers om de deuren heen gedaan, de laatste schroefjes vast gezet en de ruiten schoon gemaakt. Op de deurpanelen en scheerraampjes na zijn ze klaar.

 

Donderdag 22 en vrijdag 23 april

 

Deze avonden heb ik het dak vast gezet, het rubber wat om de motor heen zit gemonteerd, het stuur vast gezet, wat draden weg gewerkt, de gaskabel getrokken, de ruitenwissers gemonteerd en het kofferbakslot gemonteerd. Verder ben ik ook begonnen met het plakken van de anti-dreunplaten.

   

 

Zaterdag 24 april

Vandaag hebben we een opening gemaakt in de pas gekochte schuur van mn ouders. Als alles mee zit kunnen we de kevers hier volgende week al neer zetten! Zie ook http://lopik.vwkever.com

 

Maandag 26 april

Vanavond heb ik de anti-dreunplaten verder geplaatst. Deze heb ik onder de stoelen, voor de stoelen en op de tunnel geplakt. Tevens heb ik het dashboard weer netjes dicht gemaakt en alle draden goed weg gewerkt.

 

Dinsdag 27 april

Vanavond heb ik de gaskabel goed gemonteerd en de bestuurdersstoel geplaatst. Omdat ik nou wel eens wilde weten of mn kever ook echt kan rijden had ik hem gestart. Helaas kreeg ik hem niet in de versnelling! Het pedaal was namelijk nog niet afgesteld!! Dus daarna heb ik maar meteen de vleugelmoer bij de versnellingsbak flink aangedraaid. Helaas had ik toen geen tijd meer om een proefrondje te rijden.

 

Vrijdag 30 april

 

Vandaag hebben we de 2 kevers van Vianen naar Lopik gebracht. Nadat we de bougiekabels van mijn kever los hadden gehaald en (blijkbaar) anders er weer op hadden gezet startte mn kever erg makkelijk en liep hij stukken beter! Die konden we dus op de kar rijden en dat was wel zo makkelijk omdat die kar geen lier heeft! De kever van mn vader loopt helaas niet dus dat was wat meer werk. Klik op de knop Wim's kever voor meer details.

 
Starten met een beetje stroom van de Corsa De kar op.. ..de kar af Klaar om de nieuwe garage in te gaan.  

 

 

Terug naar boven Terug naar het overzicht