April 2002

 

t/m 7 april

 

Ik heb toch nog wat problemen gehad met het blok. Hij loopt nog niet lekker, hij houd in en ploft uit de uitlaat. Ook ben ik al 3 keer de v-snaar verloren!! Dat komt omdat mn krukas-poelie en mn dynamo-poelie niet recht boven elkaar staan.

 

We hebben al wel kleppen gesteld. (Peter bedankt) Ook heb ik het externe olie filter gemonteerd, omdat toch de eerste tijd het meeste vuil uit het blok komt. (zie foto)

 

tuning73.jpg (19860 bytes)

 

8 april - 2 jarig jubileum!

 

Vandaag heb ik mn kevertje al weer 2 jaar. Gelukkig is er in die 2 jaar al veel veranderd en verbeterd, maar hij is nog lang niet af!

 

Donderdag 11 april

 

Omdat ik al 3 keer mn v-snaar verloren heb, heb ik nu maar de originele poelie er op gezet. Nu zit de snaar wel recht. Alleen was de snaar helaas al te veel beschadigd. Want na een kort proefritje ging het lampje weer branden en was de snaar in stukken gescheurd!

 

Zaterdag 13 april

 

Vandaag heb ik maar even een nieuwe snaar gehaald. Deze blijft tot nu toe wel goed zitten!

 

14 april - 21 april

 

Deze week is helaas weer mn v-snaar gebroken. Waarschijnlijk was die te klein. Ik heb vrijdag een nieuwe besteld bij Paruzzi en die was zaterdag binnen. Ik had meteen maar wat andere "goodies" besteld. Zoals Nieuwe zonnenkleppen, raamrubbers voor binnenzijde, binnenlampje. Zaterdag heb ik alles (behalve die rubbers) meteen gemonteerd.

 

Dinsdag 23 april

 

Omdat nu al 3 keer het stekkertje van mn startmotor los is getrild heb ik het stekkertje vast geknepen, en de draad verlengt.

 

Maandag 29 april

 

Vandaag zouden we de oliekoeler gaan plaatsen. Maar helaas er is nergens olie slang te krijgen!! Niet bij de autospeciaalzaken en zelf niet bij de bootspeciaalzaken! Dus ik heb maar bij Paruzzi besteld hopend dat dat snel binnen komt.

 

 

Terug naar boven Terug naar het overzicht