Kever Winter Festijn

7/8 januari 2012

 

Op zondag 8 januari zijn we met een klein groepje kevers vanuit Utrecht/Nieuwegein vertrokken richting het Autotron in Rosmalen voor het Kever Winter Festijn. Het startpunt was BP tankstation de Kroon bij Nieuwegein. Later bij Beesd sloten nog meer auto's aan. Helaas moesten we net voorbij Beesd al de vluchtstrook op omdat er iets niet goed ging met 1 van de kevers. Als snel bleek dat het motorblok van deze auto niet meer rond was te draaien en werd de ANWB gebeld. Daarna is de colonne op 2 kevers na verder gereden. Achteraf bleek dat het blok van deze kever volledig is vastgelopen.

 

 

Door deze 'pauze' kwamen we wat laat aan in Rosmalen en moesten we op een achteraf parkeerplaats parkeren. Bij aankomst splitste de groep en ging iedereen zijn eigen weg. De indeling was dit jaar wat anders, doordat de ingang was verplaatst. Ook waren de paden in de grote hal wat rommelig. Er waren weer veel mooie auto's te zien en veel onderdelen te koop. Wat wel jammer was, is dat bijna ieder kraampje een beetje het zelfde spul had liggen voor prijzen die je er op internet ook voor betaalt.

 

Ook leuk om te zien dat de cabrio's nog steeds in waarde stijgen. 40.000 Euro voor een net gerestaureerd exeplaar is blijkbaar heel normaal..

 

Alle 84 foto's van het Kever Winter Festijn zijn in het album te vinden (klik).

 

 

 

 

-> Keer terug naar VWkever.com

-> Wil je een of meer van de foto's of video's op deze of volgende pagina's gebruiken op een andere website? Neem dan van te voren even contact op met Jeroen!