Kever Winter Festijn

Autotron 2010

9 en 10 januari

 

Ondanks de sneeuw zijn we op zondag met 2 kevers naar Rosmalen gereden. Er was een weeralarm voor alleen Noord Nederland afgegeven en inderdaad hadden we geen last van de sneeuw onderweg. Aangekomen bij het Autotron werden we niet naar de bekende parkeerplaats gewezen, maar naar een hal! We mochten namelijk binnen parkeren! Deze hal was eigenlijk bedoeld voor auto's die te koop stonden, maar door de lage opkomst was er flink wat ruimte over voor andere luchtgekoelden. Op de parkeerplaats buiten waren dan ook niet veel luchtgekoelde VW's te vinden. Binnen waren wel wat bijzondere dingen te zien, zoals een echte Rometch Lawrence cabriolet. Daar zijn nog maar 15 auto's van bekend. Maar ook een kever onderstel met een dubbele achteras!

 

Hieronder vind je ruim 130 foto's van vandaag!

 

Jeroen VW 

 

Foto's

T1 Pick-up te koop tijdens het KWF 2010 T1 Pick-up te koop tijdens het KWF 2010 T1 Pick-up te koop tijdens het KWF 2010
Een unieke 411/412 cabrio uit het Volkswagen museum Een unieke 411/412 cabrio uit het Volkswagen museum
1 van de 15 bekende Rometch Lawrence cabrio's 1 van de 15 bekende Rometch Lawrence cabrio's 1 van de 15 bekende Rometch Lawrence cabrio's 1 van de 15 bekende Rometch Lawrence cabrio's Rometch Lawrence cabriolet
Rometch Lawrence cabriolet

 

Klik hier om terug te keren naar de homepage van VWkever.com

 

Let op:

Wil je een of meer van de foto's, filmpjes, achtergronden of scans op deze of volgende pagina's gebruiken op een andere website? Neem dan van te voren even contact op met Jeroen! Bedankt.