Kever Winter Festijn

Autotron Rosmalen

3 en 4 januari 2009

 

 

Op zondag 4 januari zijn we met 2 1303 cabrio's naar het Autotron in Rosmalen gereden naar het Kever Winter Festijn. Het leek er op dat er dit jaar wat minder luchtgekoelde VW's op de parkeerplaats te vinden waren, maar er waren weer bezoekers zat! Er waren ook weer heel wat mooie luchtgekoelde Volkswagens te zien waaronder een paar 1302/1303's van www.Superbeetles.nl Dit was de eerste meeting met mijn nieuwe fotocamera (Canon EOS 450D) en het licht in de hallen van het Autotron is niet al te best, maar de foto's zijn best goed gelukt. Hier onder vind je dan ook meer dan 200 foto's van het KWF 2009!

 

Jeroen VW 

 

Binnen

Mooie Karmann Ghia cabio tijdens het KWF 2009 Mooie Karmann Ghia cabio tijdens het KWF 2009 Mooie Karmann Ghia cabio tijdens het KWF 2009 Gele Karmann Ghia cabio tijdens het KWF 2009 Gele Karmann Ghia cabio tijdens het KWF 2009
Mat gele Volkswagen kever Mat gele Volkswagen kever Mat bruine Volkswagen kever
Porsche replica
Clyde Berg dragster Clyde Berg dragster Clyde Berg dragster Clyde Berg dragster
Mini T1 spijlbus
Karmann Ghia uit Californie Karmann Ghia uit Californie
1302 Superbeetles te koop
Twee 1303 Superbeetles
         

Buiten

 

 

Klik hier om terug te gaan naar de homepage van VWkever.com

 

Let op:

Wil je een of meer van de foto's, filmpjes, achtergronden of scans op deze of volgende pagina's gebruiken op een andere website? Neem dan van te voren even contact op met Jeroen! Bedankt.