Keverdag Noord Holland

10 juli 2011

Schagen

 

Vanmorgen zijn we al vroeg vertrokken vanuit Utrecht. We hadden afgesproken om rond 8:45u bij het Shell tankstation bij Breukelen te staan. Daar vandaan zouden we met een aantal kevers ri. de A9 rijden. Een andere colonne kevers vertrok rond de zelfde tijd vanuit Amersfoort. Beide colonne's voegde bij elkaar bij een afrit langs de A9. Een stukje verderop werd er nog een stop gemaakt bij een tankstation, waar nog een paar auto's aanhaakte. Uit eindelijk reden we met een groep van ongeveer 17 kevers verder richting Schagen.

 

We waren nog voor 11:00u in Schagen, waardoor er nog plek zat was. We mochten onze auto's vooraan de straat parkeren. Bij het uistappen begon meteen de zon te schijnen. De groep mensen uit de colonne verspreide zich al snel over de winkelstraat/straten. We zijn eerst eens een rondje gaan lopen. Het was nog erg rustig, maar al snel liep het hele centrum vol met luchtgekoelde VW's. Uiteindelijk stonden 2 winkelstraten, het plein om de kerk, een klein plein en wat zijstraten helemaal vol.

 

Dus weer genoeg gezien en flink wat foto's gemaakt en onderweg natuurlijk weer het een en ander gefilmd.

 

De foto's en video's staan online.

 

Kijk hier voor de website van de Keverdag Noord Holland

 

 

 

Klik hier voor alle Keverdag Noord Holland 2011 foto's

Klik hier voor alle Keverdag Noord Holland 2011 Video's  

Klik hier voor alle foto's

Klik hier voor alle HD video's  
 
 
-> Keer terug naar VWkever.com

-> Wil je een of meer van de foto's of video's op deze of volgende pagina's gebruiken op een andere website? Neem dan van te voren even contact op met Jeroen!