Keversite Circuitdag

RDW testcircuit Lelystad

18 mei 2008

 

Op zondag 18 mei 2008 werd er opnieuw een circuitdag georganiseerd door Keversite.nl. Ook dit jaar werd het evenement weer gehouden op het testcircuit van de RDW in Lelystad. Deze dag werd vooral gebruikt om het nieuwe tijdwaarnemingsysteem eens goed te testen. Naast vele kevers waren er ook Golfjes, Civics en wat andere auto's aanwezig om mee te sprinten. De Mitsubishi Lancer Evo X die je op de foto's ziet was op het circuit aanwezig voor een fotoshoot, maar had ook erg goed tussen de sprinters gepast..

 

Ik heb om en om met mn vader gereden. Klik hier om de dragrace tijden te bekijken. RT staat voor Reaction time en ET staat voor Elapsed Time. De topsnelheid van de eerste run klopt helaas niet.

 

Hier onder vind je foto's die we gemaakt hebben. Klik hier om naar alle video's te gaan die we tijdens de KSCD 2008 hebben gemaakt.

 

Jeroen VW 

 

 

De Foto's

Volkswagen Golf R32
Mitsubishi Lancer Evo X RDW logo
De kevers opgesteld voor de dragrace. De kevers opgesteld voor de dragrace. De kevers opgesteld voor de dragrace. De kevers opgesteld voor de dragrace.
Snelle kever van Otto van den Bergh
Sprint kever van Kaag kevers
Panorama foto tijdens de Keversite Circuitdag 2008

 

Klik hier voor alle video's van de KSCD 2008!

 

!!! LET OP !!!

Wil je een of meer van de foto's, filmpjes, achtergronden of scans op deze of volgende pagina's gebruiken op een andere website? Neem dan van te voren even contact op met Jeroen!