Kerstdrink Garage Delrue

2005

11 december

 

Enkele weken geleden ben ik gebeld door Filip Delrue met de vraag of ik naar de Kerstdrink wilde komen. Tevens vroeg hij of ik een DVD wilde maken met de leukste filmpjes van VWkever.com. Ik had de DVD vast opgestuurd en liet de uitnodiging nog even van het weer afhangen. Omdat de voorspellingen goed waren zijn we zondag ochtend rond 8:30u richting Heestert (BelgiŽ) vertrokken. Volgens de navigatie zou het zo'n 200KM rijden zijn. Rond 11:00u waren we er eindelijk en mocht ik de kever op een mooie plek bij de ingang van de werkplaats parkeren. In de werkplaats zelf werd de DVD op een groot scherm met een beamer geprojecteerd. Er waren diverse Belgische clubs aanwezig en er was voldoende te eten en te drinken (veelal gratis). Rond 14:00u begon het terrein van Delrue flink vol te lopen (rijden) met diverse luchtgekoelde Volkswagens. Het weer zat heel erg mee en de sfeer was erg goed. Rond 17:00u zijn wij weer terug gereden naar Nederland. Hier onder vind je de foto's die ik deze dag gemaakt heb.

 

Er waren nogal wat mensen die graag een kopie van de DVD wilden hebben. Binnenkort zal ik op VWkever.com aangeven hoe je een kopie van de DVD kan bemachtigen.

 

Jeroen VW 

De Foto's

Garage Delrue

 

!!! LET OP !!!

Op alle foto's, filmpjes, achtergronden en scans op deze en volgende pagina's zit copyright! Gebruik van die afbeeldingen zonder toestemming van de webmaster is VERBODEN!!