Duitse Autosport Festival

TT circuit Assen

16 maart 2008

 

Via de Keverclub had ik een Paddockkaart ontvangen om met de kever op de "Keverlane" te staan. Helaas konden we door het motorprobleem niet met de kever naar Assen, dus zijn we met de Opel naar het TT Circuit gereden. Het weer viel heel erg tegen. Het heeft de hele dag geregend en de zon heeft totaal niet geschenen. Er waren ook niet zo heel veel klassieke Volkswagens te zien in de "Keverlane". Wel was de opkomst van andere Duitse auto's erg groot. Zo waren er auto's te zien van o.a. de merken Volkswagen, Audi, Porsche, Opel, BMW en Seat. Tijdens de sprints trok Delrue veel bekijks met de ovaal sprint-kever. Tussen de sprints door werd er nog een show gegeven met een quad met een straalmotor..

 

Hier onder vind je de films van D.A.F. 2008. Klik op de "play" knop om een video te starten. Op deze pagina vind je alle foto's die we tijdens D.A.F. 2008 hebben gemaakt.

 

Jeroen VW 

 

 

De Films

 

Pyromaniac promo

Sprint: rode kever 1302 (1)

Sprint: rode kever 1302 (2)

Sprint: rode kever 1302 (3)

Sprint: zwarte ovaal van Delrue (1)

Sprint: zwarte ovaal van Delrue (2)

 

Klik hier voor alle foto's van D.A.F. 2008!

 

!!! LET OP !!!

Wil je een of meer van de foto's, filmpjes, achtergronden of scans op deze of volgende pagina's gebruiken op een andere website? Neem dan van te voren even contact op met Jeroen!