IKW Budel

18/19/20 juni 2010

Beautiful Budel

 

We zijn dit jaar op zondag naar Budel gereden met de twee cabrio's. Op de heenweg kwam er een vreemde tril voor onder de rode vandaan. Deze is een paar dagen terug bij een garagebedrijf uitgelijnd, dus we dachten al snel aan een vergeten boutje of moertje. Op een parkeerplaats hebben we de kever opgekrikt en alles gecontroleerd. Niets kunnen vinden, behalve dat de wielbouten niet echt strak zaten. De wielbouten goed aangedraaid en daarna verder naar Budel gereden. We waren er uiteindelijk rond 13:00u en zijn direct bij de sprints gaan kijken. De sprintvoorronden stopte abrupt nadat een kever een paar liter olie over de baan had gespoten (zie foto + video). Even wat rond gelopen en daarna nog een paar ronden van de sprint bekeken.

 

Op de terugweg moesten we weer aan de kant. Dit keer omdat de ophangbeugel van de demper van de rode was gebroken. De demper hing nog net boven de grond. Op de vluchtstrook hebben we de demper tijdelijk vast kunnen zetten. Terwijl we bezig waren ontstond er wel een flinke file op de A2 voor Eindhoven...

 

Op dit moment staan alle 244 foto's en het eerst HD filmpje online! Later volgen nog meer video's!

 

Kijk hier voor de website van Budel 2010

 

 

Klik hier voor alle Budel 2010 foto's

Klik hier voor alle Budel 2010 Video's  

Klik hier voor 244 foto's

Klik hier voor alle HD video's  
 
 
-> Keer terug naar VWkever.com

-> Wil je een of meer van de foto's of video's op deze of volgende pagina's gebruiken op een andere website? Neem dan van te voren even contact op met Jeroen!